Cup Of FLanders

9 - 10 - 11 November, Topsporthal Vlaanderen

Hartelijk welkom op de Cup of Flanders 2012.

Locatie: Topsporthal Vlaanderen, Gent-België. 9-10-11 November.

Ik heb de eer en het genoegen u uit te nodigen naar Gent-België, gaststad van de achtste editie van de Cup of Flanders, Gent-2012. Het Organisatiecomité verwacht meer dan 200 gymnasten uit ruim 20 verschillende landen. We verwelkomen zowel de topgymnasten evenals vele getalenteerde jongeren. Zij zullen strijd leveren met spectaculaire sprongen en oefeningen.

Naam en faam
Sterk en Lenig Drongen vzw heeft bij zowel bij de internationale als de Vlaamse gymnastiekfederaties een goede naam opgebouwd als het gaat om het organiseren van grote sportevenementen. Van harte bedankt om ons deze mogelijkheid te bieden. We wensen eveneens onze sponsors en subsidiënten te bedanken voor hun waardering. Enkel met hun steun en de hulp van vele vrijwilligers is het mogelijk om deze Cup of Flanders, Gent-2012 te organiseren.

Uitgebreide competities
De achtste editie van de Cup of Flanders is een individuele competitie in de disciplines Trampoline, Synchroon en Dubbele Mini Trampoline.

Ik wens de gymnasten, de delegatieleden, de officials, de onovertroffen vrijwilligers en het publiek te bedanken voor hun interesse. Ik ben ervan overtuigd dat het talrijke publiek zal kunnen genieten van een uitstekend en spannend evenement.

Ben Van Waeyenberghe
Voorzitter van het Organisatiecomité